Kraneweg 77
9718 JK Groningen

050 312 74 57

Verlengde Hereweg 64
9722 AG Groningen

050 526 11 70

Ambacht


Warme Bakker Rob van Dijk is een echt familiebedrijf en staat bekend als een goede brood- en banketbakker met verse producten en een goede service. Met een team van gemotiveerde professionele bakkers en verkopers verkopen we brood en banket dat iedere dag weer vers en van goede kwaliteit is. We hebben het grootste assortiment groot- en kleinbrood van Groningen. " Van heinde en ver komen onze klanten voor het eigen gemaakte roggebrood dat gemaakt is met een al jaren oud geheim recept en dat nergens anders zo lekker is."

Dus of het nu voor onbijt is of een zakelijke lunch met onze heerlijke producten, bij Warme Bakker Rob van Dijk staan we iedere dag voor u klaar in één van onze vestigingen.

Ook voor heerlijke belegde broodjes bent u bij Bakkerij van Dijk aan het juiste adres. U kunt de broodjes naar wens samenstellen: gezond en heerlijk vers! Wij zien u graag een keer in één van onze winkels.

Familiebedrijf

Warme Bakker Rob van Dijk is een echt familiebedrijf en bestaat sinds 1978. In dat jaar nam Rob van Dijk de bestaande bakkerij over van bakker Boerma. In de periode daarna breidde hij het bedrijf samen met zijn vrouw uit tot een mooie ambachtelijke bakkerij. Inmiddels staat de bakkerij in de wijde omtrek bekend om het grootste assortiment brood van heel Groningen.

Zoon Klaas van Dijk (huidige eigenaar) groeit op in de bakkerij en leert het ambachtelijke bakkersvak van zijn vader. Naar eigen zeggen kreeg hij de ambacht met de paplepel ingegoten. Uiteraard heeft hij alle benodigde diploma’s behaald. Zo heeft hij de brood- en banket vakopleiding in Wageningen afgerond.

Klaas staat elke nacht om 3 uur op om alle broden te bakken, zodat deze vers en op tijd in de winkels liggen. Alle dagverse producten worden aan het begin van de week bereid. De broden (klein en groot) worden bereid met moderne machines. Maar alles wordt nog steeds zelf gemaakt volgens eigen recept en met ambachtelijke passie. 

In 2000 nam Klaas van Dijk de bakkerij definitief over van zijn ouders. Samen met zijn vrouw Heleen en het complete team zorgen zij er elke dag voor dat de klanten kunnen genieten van alle heerlijke ambachtelijke producten. Kom snel een keer langs in één van de mooie winkels van Warme Bakker Rob van Dijk en ervaar het verschil!

Verlengde Hereweg 64

Ook kunt in onze winkel aan de Verlengde Hereweg 64 in Groningen terecht. In deze moderne, eigentijdse  winkel is het mogelijk om lekker even te zitten en te genieten van een kop koffie (van Pelican Rouge), thee of een glas verse Superjuice. Ook kunt u hier een heerlijk vers belegd broodje eten.

Wilt u daarbij even het nieuws doornemen? Wij bieden gratis Wifi + de mogelijkheid om uw telefoon of tablet op te laden. Wel zo handig! Naast onze vertrouwde en bekende service en ambachtelijke kwaliteit kunt u nu ook zelf uw winkelmandje vullen en hoeft u niet voor de toonbank te wachten. Wilt u toch liever geadviseerd worden, dan staat ons enthousiaste team graag voor u klaar. Kortom, wij laten u graag thuisvoelen bij ons. Wij ontmoeten u met veel plezier weer aan de Verlengde Hereweg 64 in Groningen!

Warme Bakker Rob van Dijk

Kraneweg 77
9718 JK Groningen

050 312 74 57

Verlengde Hereweg 64
9722 AG Groningen

050 526 11 70

Einfo@warmebakkerrobvandijk.nl

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten